Felvinklat?

Jag har fått några kommentarer på bloggen och nåt sms och sådär..
och vad jag har förstått så är det många av er som läste mitt föregående inlägg med en tår i ögonvrån, det var verkligen inte min avsikt att skriva sorgset utan det var bara det att de är några saker som format mig till den jag är, på ett positivt sätt!

Jag är väldigt glad och positivt inställd till livet och de utmaningar som livet ger! Men det är klart utmaningar som innebär sorg vill man ju inte ha för mycket av.

Nu äre dags att gå och sussa.. jobbet väntar tidigt imorn, så gonatt på er!


Kommentarer
Cissi

Du är en underbart fin människa ska du veta :)

2011-10-24 @ 06:00:48
URL: http://lillohman.blogg.se/
Linda

Min reaktion till det förra inlägget var att du är så otroligt bra på att skriva om det du varit med om sen går det ju inte att komma ifrån att det är sorgsna saker du vatir med om.Men att du tycker om livet och är en positiv människa det är det ingen tvekan om. Men det man går igenom både gott och ont är ju också det som formear en som person.Du är en helt otroligt härlig människa och jag blir glad av att umgås med dig :). Synd bara att det blir allför sällan./Kram

2011-10-24 @ 09:02:06
Magda

Linda: Du är helt underbar du också! Haft så tur att lära känna dig, synd bara att vi inte kan ses lika ofta nu! Kram på er och vi alla i familjen längtar tills vi ses nästa gång!

2011-10-26 @ 23:28:01
URL: http://vatto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0