Uppdatering

Dagarna bara springer iväg så jag tänkte skriva lite kort om vad jag pysslar med just nu..

¤ Helgen som var åkte vi ner till systeryster och Mats för att se deras nya hus, SOM det var fint! Vilgot fick även en ny cykel som han nu har kämpat för i 3månader. Han har fått göra ett kryss varje morgon om han gått och lagt sig utan gnäll på kvällen och på hans "sovarlista" har det varit en bild på en cykel som han då har trånat efter. En mycket glad kille har vi nu som direkt han vaknar, vill ut och cykla. Jag citerar: "Mamma, jag är superdupernöjd"

¤ Jag har mycket tid i studion samt efterarbetet i datorn, KUL =)

¤ Jag är nu färdig beröringspedagog och kan nu utföra helkroppsbehandlingar i taktil stimulering. Har nu satt igång lite smått på jobbet. Har också tänkt köpa hem en bänk och "behandla" nära och kära.

¤ Valborgsfirande blev hos min morbror och ingifta moster, dvs. "grannarna i skogen". De bjöd på väldans god mat! Trevliga människor och våren är numer välkomnad. Jag frågade bara så där i förbi farten om inte morbror hade något älghorn "över" till mig... och rätt som det var så dammade han av ett superfint ett.. som jag bara... fick. Det finns snälla människor och jag är glad att ha dom nära mig =) Skitglad över hornet och nu ska jag bara se ut vart jag ska sätta upp det!

¤ Efter kvällspasset idag har karln städat lite och bäst av allt... han har fixat min efterlängtade trävägg i köket. Nu ska det bara målas och pyntas lite! Jippie! 

Sådär ja, nu säger jag gonatt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0