Denna dag startade tidigt...Jahapp.. idag blev det ingen sovmorgon.. lilleman ville inte sova längre än till 07.00 idag,,och faktiskt har min sambo och jag varit så fruktansvärt bortskämda med våran unge som vill sova länge på morgonen att man inte är van att vakna den här tiden.. Men när man väl stigit upp.. ätit frukost... klätt på sig så är det ändå ganska skönt att vara uppe.. kanske det blir ännu fler saker uträttat även denna dag,
Här bjuder jag på en bild på våran nyvaxade bil som snart ska till försäljning!

Många saker uträttat!Igår blev det många saker från att göra listan som fick strykas.. kändes det som i alla fall. Först jobbade jag till ett, för övrigt var det då mitt sista arbetspass innan bebisen anländer.  Sen så städade jag bilen medan sambon vaxade den andra bilen... snacka om effektiva klubben=)
Nåja när det var klart var det dags för go' middag och sen lite utelek med grannpojkarna. De underhöll mig hela tiden jag städade bilen, fantastiskt vad en 4 åring har mycket att säga, för att inte glömma alla dessa frågor....vad ska man svara på allting!!?
Min underbara tvååring Ville har lärt sig cykla på sin trehjuling, oj så söt han är när han trampar omkring alldeles supernöjd med storgrabbarna,

Vårtecken från vårt hus!Här är ett sant bevis på att sommaren snart är här. Varje år kommer svanarna hit nedanför vår tomt, dock lite tidiga i år, de stod länge och funderade på vart vattnet var hihi

Sista arbetsveckan!Nu är det sista arbetsrycket.. sen ska jag och Ville vara hemma och mysa innan nästa lille knyte kommer till världen!
På Söndag är sista arbetspasset, sen blir jag långledig.

Vi fick i veckan ett mycket roligt samtal från Faster Pia och kusin Jona som ville meddela att de kommer och hälsar på oss snart, vi ser fram emot deras ankomst...kanske hinner de se dom sista snöhögarna innan de tinar bort.

Löneförhöjning!

Igår kom dagen som  många på mitt jobb har väntat på... rättare sagt sedan i oktober. Vi har vetat att vi ska få löneökning, men när har varit mycket oklart. Men igår kom mitt besked: Ökning med nästan 2000kr i månaden jippie! Dessutom kommer vi att få detta retroaktivt sedan okt, alltså 7månader: Fint med en "sparad" slant inför sommaren =)

En annan rolig sak är att vårat hus har blivit värderat och det är nu värt En million tjugo tusen!!! Så vårat slit och renovering har inte alls varit i onödan. Idag ska vi göra om lånen, det känns också mycket bra!

Jaa i övrigt händer det inte så mycket för oss i helgen ;) Förutom att jag ska jobba och Pv, min älskling håller på att göra om i sovrummet. Vi ska också försöka hinna med att umgås med lite kompisar.

Magen den växer och sparkar som aldrig förr, tror att det blir en snäll liten buspojke till=) Det börjar närma sig, det går så fort nu när sommaren kommer...
Ha det=)

Skitig gullunge!

Vilgot har övervunnit backen!

Kallt hus mitt i natten...

När vi äntligen tagit oss hem från fjällsresan och efter en färd med syskonbarnet Markus till akuten så kom min käre sambo in i ett iskallt hus. Mätaren visade 10 grader.. nästan lika kallt ute som inne. Pannan hade stannat av någon anledning och typiskt att det händer just då man är borta. Snabbt beslutade vi oss för att vi inte kunde sova hemma.. så det blev att våldgästa systerdottern mitt i natten.. där var det i alla fall varmt och gött!

Påsken firades i Arjeplog
   

En dag på stanIdag har vi varit på stan med Sandra, riktigt trevligt... lite fika och lite shopping!

Solen värmer både stor och liten!Idag har Klara och Kajsa varit på besök. Utelek blev det på schemat idag.
Imorgon kommer mäklaren för att värdera huset, det blir faktiskt riktigt spännande. Men det innebär förstås endel städning.. tack systrar för att ni hjälpte mig igår med vinden! Nu återstår finstädningen på nedre plan, så det blir min uppgift under kvällen.

     

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0