Nedräkning, alla tiders=)

Idag var det då tisdag.. och värmen fortsätter..
Har i helgen varit på soludden och njutit i solen..vi hann också med att besöka kyrkmarknaden.
Veckan fortsätter med soliga dagar och igår köpte jag en lite större pool åt lilleman... Den är ändå ganska så stor... man rymms då några stycken i den iaf. Å gissa om Ville blev glad, han badade hela dagen igår och jag tror inte det bli nå mindre idag..
Idag får vi besök av Vivvi med barnbarnen hennes.. det ska visst va ca 30 grader..
Uppdatering: Nedräkning 6 dagar kvar innan beräknad bebis...Åhh vad spännande det är..
Kommer med bilder från den gågna veckan senare!

Måndag och 14 dagar kvar...

Åter igen Måndag och nu är det bara två veckor kvar till den beräknade ankomsten för nytillskottet..
Idag är uppgiften att försöka städa undan lite här hemma, det har liksom inte funnits tid för det under helgen.. men det börjar kännas lite jobbigt att böja sig ner och hämta saker från golvet...hmm undra varför =)
Nä nu är det dags att hänga tvätt för att sedan börja dammsuga..renbädda.. och skura.. roligt värre!!

Lörda' & Sönda'

Bestod av ytterligare god mat och trevligt sällskap i ostvik.
Vi åkte till Byske havsbad för att spela lite minigolf och göra lite andra roliga saker..   Pappa Peter har också roligtMidsommarhelgen...

Firades först hos David och Johanna men lite sill till lunch...och skåne akvavit för dem som kunde dricka det...
Filosofen hängde förstås också med=)  Man kan tro att han är en liten "lillEeeeemil" men tur nog är han lugnare än så...   

Sedan bar det av till Ostvik för att fortsätta midsommaren där..

Lek-kompis

Idag har Linda och Elliot varit på besök.. och pojkarna lekte från sekund ett tills dess att dom åkte..
Ganska så söta är dom då!!!

Stora/Lilla Jonte tar studenten 090612Tiden går fort.. det säger väl alla, även jag. Lilla Jonte som nu har blivit stor har gått ut grundskolan..

   
Jonte                    Jonte & Tove                     Toves lilla Nora fick oxå följa med=)

Medan studenterna tågade runt bakom traktorerna gick vi in till stan för att äta lite glass, Vilgot sprang som en tok efter gatorna och hade jätte kul!Efter det var det dags för lite firande med ballonger och smörgåstårta.. Mums

Dålig uppdatering på bloggen..Det har varit en del aktiviteter den gågna veckan med balfrisyrer, studentfirande..hundskötning och fotboll, men mycket trevligt har det varit. Därav den dåliga uppdateringen..
Sedan i Onsdags fick vi en till hundmedlem.. Oggy som har varit hos oss i en vecka, han åker hem imorgonkväll. Hans matte och husse har gottat sig i utlandet.. medan Oggy har fått vara med oss =)
En riktig snygging!

I Torsdags spelade Jävre match och vann ytterligare en match, så nu har de ökat sin serieledning lite till..
Här är banans konung, som opererade i stort skett över hela planen som det stod i tidningen, frun: Stolt =)
Nr 16 Peter Vaattovaara   

Balen: Jonte & Tove

Balen: Sanna

'

                             

Hur snygg kan man bli?Igår var det baltider... Frisyrerna jag gjorde blev ganska enkla egentligen men jättefina, bilder kommer senare.
Senare på kvällen hälsade vi på hos Perssons där det blev att sitta på "mo' cyckel" översättning: Motorcykel 
och lite hjälmutklädning..Snygging!

Bada, okej =)

Att bada är väl inte roligt, eller hur Ville? (Läs med ironi)
Efter ett kvällsarbete ute på gården i Torsdags gick vi direkt med gullpojken till tvättstugan för ett bad! , det var väl behövligt.
Igår hämtade vi herren i huset från jobbet och utförde lite ärenden på stan. På kvällen gick vi till Jullevallen för att heja fram Jävre som än så länge behåller sin förstaplats i tabellen!
Dagen fördrev jag och Ville tillsammans med Sandra och "Cornet", åt middag hos dom och sen lite *surr*
Just nu händer det inte speciellt mycket, väntar mest på att åka och hämta hem den stora kärleken från Åbyn...

Ville i badet:Ja, inte känns det som sommar just nu ialla fall, men jag som är så "varmlivad" ska väl egentligen inte klaga.. luften är härlig men en jacka krävs nästan och problemet är att jag kommer inte i någon längre..magen putar lite väl mycket för att jag ska kunna klämma i den i någon av sommarjackorna...men snart är det över, alldeles snart 4 veckor kvar och däremellan hinner midsommar firas så tiden rinner nog iväg fortare än jag anar!

Lite bilder...i hemmet

Öppning mot den lilla hallen:Denna öpnning sett från andra sidan, in mot köket:
Oxå från den lilla hallen, trappen upp..Sett från den lilla hallen mot vårat sovrum och Vilgots rum:

Sovrummet Före och efter!

Sovrummet har för ett tag sen legat under renovering..här är resultatet:

Efter:   
En annan vinkel                Nykomlingens säng        Ett gäng klädgarderober


Före:

Altandäcket...Nu äntligen kommer en bild på vårt härliga soldäck... På just den här bilden bevittnas att det har stormat en natt under den gångna veckan.. Kvällen innan tog vi in det gigantiskt stora parasollet som gjorde en lustig flygtur i luften, trots att den är tung och fylld med sand i "foten".  

Det är inte riktigt färdigt, ska dit med lite sten runt om.. belysning... och plantering i krukor.. Kanske till hösten om det kommer nån våg av trädgårdsrea, fynda en grupp med tunga möbler som inte blåser bort!

Jag får komma med en uppdatering under sommaren/hösten hur det ser ut efter de utförda planerna=)
Idag har det varit fullt ös.. först besök på MVC och jag måste säga att vi nu blir mer och mer osäkra på om det är en pojke eller inte.. Jag mår lika bra som när jag väntade Ville.. men allt annat är annorlunda faktiskt, Nåja det närmar sig..
Sen mötte jag upp syster på stan.. sedan hem till den andra systern för att prova balfrisyren som jag ska göra på Tove.. Hon blev jättefin.. lägger upp bilder efter balen.. vill ju inte avslöja nåt innan dess..
Imorgon ska jag prova ut balfrisyren på Sanna..det lär bli en fullspäckad morgon den där baldagen.. MEN har jag klarat av en brudfrisyr med slöja + 2 tärnfrisyrer samma morgon ska jag väl fixa "häjn oxå"
Ojoj klockan har blivit mycket, dags att krypa i säng.. men jag har egentligen ingen lust, nattugla som man är.. det är märkligt att man ska hitta på alla projekt den här tiden på dygnet.. Jag får väl grubbla på det!

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0