Alva 1 ÅR

I Fredags firade vi lilla Alva som nu blivit ett år.
Hon pratar  jollrar mest hela tiden, precis som om hon förstår vad man säger. Hon kan säga Nej, Ja, Oj oj, Mamma och Pappa... men om hon alltid vet vad det betyder är dock oklart ;)

Hon började gå för ett par veckor sedan.. men har mellan varven tappat tilliten till sig själv och väljer standardkrypstilen istället!
Man kan efterlikna detta fenomen med filmen 50 first dates där personen i fråga inte får somna för då har hon glömt allting.. och får lära om på nytt dagen därpå. Alva.. kan träna så mycket på att gå så att i slutet på kvällen så går hon utan stöd och utan tvekan.. morgonen därpå är modet som bortblåst.. så det är bara börja om från början med pepp och beröm så kommer hon igång igen.. hoppas hennes mod och uthållighet blir bättre med tiden *hihi*

Lite bilder från kalaset!

Nyduschad i väntan på besöket:Blir less.. kryper iväg:Lite "finbilder"
Maten serverades ute på altanen.. MYS!Efter maten kom tårtan.. lite skeptisk till en början..Sen upptäckte hon att det var MUMMA!Erbjuder Vilgot att smaka!Och han tackar naturligtvis ja.. men väljer en egen tårtbit.. klokt enligt mig =)


Peter och Morbror Dennis skruvade ihop gungställningen som hon fick av familjen Johansson och Granberg!En Lyckad dag!

Långt mellan raderna =)

Men så är det väl när sommaren äntligen är här!
Jag tror alla njuter.. och det är väl bäst att passa på för snart är den slut!
Senaste veckan har jag varit 9 dagars ledig så vi packade husvagnen och drog till Lycksele.
Där har vi besökt skogsmuse'et, djurparken och badet!
Riktigt härliga dagar. Efter att vi spenderat helgen där så drog vi vidare till Umeå för att "fricampa" på vägen hem stannade vi sedan på ett smultronställe norr om Umeå.. kanonfint!!

Väl hemma så ringde faster och frågade om vi inte skulle komma ut på stugan för att mysa på lite under kvällen... SÅKLART! Så vi packade bara nya väskor och drog till båthamnen där faster A hämtade oss , åhh så mysigt!
Vilgot fick bada.. blir lite nostalgisk .. nu leker han och klättrar och badar precis som jag gjorde när jag var i hans ålder =)

Idag så passade vi på att "göra bort" kalaset för Alva som på Måndag blir 1 år!
Hon fick en STOR gungställning en leksakstelefon och en pyamas.. och tårta förstås. Varför vi nu var tidiga med kalaset beror på att Peter åker med Vilgot till Finland på Måndag.. och lite synd vore det ju om inte brorsan få va med på tårtan =/

Nu sitter jag då med hundratals bilder.. försöker att välja några att lägga ut här på bloggen =)

En så kallad bildbomb!!
Bilderna från kalaset idag har jag inte ens tittat på.. så det får bli en annan dag.
Med en del jobb och planering inför bröllopet så kan jag inte lova en snabb uppdatering på bloggen.. men jag dyker väl upp då ni minst anar det =) 

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0