Leverans till Filip...snart =)

Sitter nu och jobbar med de sista bilderna jag valt ut så snart är som klara. Däremot hamnar jag alltid uti allt annat än det jag ska göra =) Här har jag lekt lite..

Blombud

Igår, den 28:e September hade vi då våran första dag att fira som gifta:
Månadsdagen.. och ni som var med på bröllopet kanske minns alla månader vi nu enligt "kontraktet" ska bli uppvaktade på olika vis.. i ett helt år!
Första månaden var då:

* Blombud som gratulationer av 1månaders dagen:
Dennis Berglund.. kom med en vacker bukett!! Tusen Tusen tack!!(kass kvalla på bilden.. men jag ides inte bry mig.. men vackra var dom!)

Foto med Ella!

En liten snygg brud:Photoshoot med Jordan

Har idag fotat en liten grabb... ska faktiskt fota om honom.. då man blir väckt är det inte så lätt att le på beställning så håll till godo.. mer av denna gobit kommer senare =)
Men många söta bilder blev det ändå, men jag ska ge det en chans till.. så man får fånga det underbara leendet också!! men ett par bilder från dagen:


Photoshoot med Filip

Den fjärde fotningen denna vecka och den blev av igår. Tyvärr höll sig inte solen framme så mycket på eftermiddagen med det blev rätt bra ljus trots allt =)

En kille som man direkt fick en bra känsla genom de första orden.. en ödmjuk grabb med ett par stora intressen såsom musik och skating..

Jag sitter för fullt och arbetar med bilderna.. känns som att man vill leverera så fort som möjligt så man inte lämnar allt på hög! Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder i förhand:


Back on track!

Idag är första dagen på länge som jag känner att jag har lite ork.. det har varit en tyngre period nu.. sjuk, ingen ork till nåt.. ingen motivation, mycket känslor, men nu mina vänner är jag på väg tillbaka. Jag har lyckats få tummen ur och skura upp hemmet lite.. och det är för mig en lite del av det som kallas livskvalitet, att kunna slappna av och njuta av synen att det är lite bortplockat och vetskapen om att toan är skinande ren är underbar!!

Idag ska jag möta upp ena systern för att gå lite på stan... ska fixa en doppresent och sen skulle jag själv behöva en vinterkappa..hoppas att jag fyndar nåt riktigt snyggt!!

Idag har jag också tagit tag i min kamp för att gå ner lite mer!! Det är inte lätt att avstå allt det goda, men nu ska jag igen göra ett ärligt försök, och det SKA gå vägen!!

Planer för resten av veckan:
Onsdag: Stan.. sen ev. fotning
Torsdag: Ledig förmiddag och fotning på eftermiddagen.
Fredag: Jobbar 7-16 sen fotning.
Lördag: Dop, fotning och jobb 15.45-21.30
Söndag: Jobb 7-16

Hoppas hoppas att solen skiner i helgen som den gör idag. Det hade varit underbart!

Tack min älskade för att du lyfter mig när jag är svag..


Påstående!

Jag tror vi äger landets sötaste mini-traktor =)

Sjukstuga!

Här hemma är vi tyvärr inte så pigga.. det är bara pappan i huset som än så länge klarat sig..
Jag hade ju halsfluss... trodde läkarna i alla fall.. har ätit penicillin sen i fredags men jag märker ingen märkbar skillnad.. jag tror det var virus i alla fall, det innebär att det är bara att vänta ut det helt enkelt. Men det kan va lite svårt när det känns som om jag har svalt en igelkott!!

Nåja, nog om mig! Ville är förkyld och förkylningsastman gör sig påmind. Har startat upp pari-boy behandling med ventoline och kortison så förhoppningsvis ger det med sig snart.
Alva är också förkyld och jag tror att hon haft ont i halsen, precis som jag! Hon har bökat på nätterna massor i ett antal dagar nu.. men faktiskt inatt har hon sovit hela natten.. kanske det håller på att vända då!?

Jag ska iväg och jobba ikväll.. har varit såå trött och orkeslös senaste tiden att jag blir galen! Igår somnade jag vid 21 tror jag.. så idag är jag lite mer utvilad =)

Senare i veckan har jag endel att fota.. tre, eller eventuellt fyra stycken.. KUL men det innebär också hårt arbete =)
Jag har också fått förfrågan att fota en vän som ska trycka upp affischer.. får se vilken dag som kan tänkas passa!!

Ska nu försöka städa litegrann medan den stora myser i soffan och den lilla ligger och sover!!

En hyllning till min mamma!

Tänkte att jag skulle skriva en liten sammanfattning över hur mamma togs för tidigt från jorden och från oss..
detaljer lämnar jag till fantasin, mest är detta skrivet för mig själv och för mina barn att läsa när dom blir stora nog.


En mamma kan betyda så mycket och för mig och min familj var hon spindeln i nätet. Det var henne man frågade om man hade bekymmer eller problem som skulle lösas. Det var också till min mamma som man gick och frågade om saker som ingen annan kunde svara på..

Mamma var den bästa mamman man kan tänka sig..hon var också en otrolig mormor, svärmor, vän, syster, svägerska och arbetskamrat!Hon var och för mig är hon fortfarande den mest fantastiska person som vandrat på denna jord. Jag tänker på henne varje dag, inte alltid tänkt att man ska göra det men i alla sammanhang så kan man relatera till saker som mamma sagt eller gjort. Otroligt händig var hon också.. snickra, sy, sjunga, sticka, måla.. ja väldans allsidig!

Jag hade inga småsyskon men jag har 5 äldre syskon och en skara syskonbarn som jämt sov över hos oss.. mormor och morfar var bäst helt enkelt!!

Mamma fick sjukdomen bröstcancer år 96 tror jag att det var, då var jag 13 år. Jag minns det som igår att jag kom hemkvittrandes från skolan i vanlig ordning och min morbror R var hemma hos oss.. inget konstigt med det tyckte jag, det var alltid folk hos Eskil's . Det som inte föll till vanligheterna var att morbror R möter mig i dörren och kramar mig hårt.. jag förstod ingenting..

Morbror R - Din mamma vill säga nåt till dig..
Jag - Jaha..?
Morbror R - Hon sitter i köket..

Jag går in till köket och sätter mig mittemot henne och pappa.. Men mamma säger ingenting.. (hon klarade nog inte av det) .. varpå morbror R säger.. din mamma är sjuk, hon har cancer!
Va skriker jag.. ska hon dö!?
Jag faller ihop i tårar sen minns jag inget mer av den dagen.

Men tiden gick och alla undersökningar startades upp.. operation bokades in rätt snabbt och jag minns när mina syskon och pappa åkte till Luleå.. till det sjukhuset som idag inte finns, för att hämta henne. Hon såg ganska pigg ut och efter operationen var det som inget mer som skulle göras.. några återbesök och prova ut en bröstprotes.
Det var ju naturligtvis jätteskönt att det ganska snabbt var över. Då mamma senare blev friskförklarad var allt frid och fröjd.

Mamma och pappa bjöd oss alla på en utlandsresa till spanien i två veckor.. underbart, livet lekte precis som vanligt. Verkligen ett minne för livet !!

Några år senare började mamma få ont i kroppen, orkade inte alltid hänga med på allt som skulle göras och sådär. När det inte gick över nån gång så åkte hon för att kolla upp det... jahapp.. det hade börjat om..
Tydligen hade cancern spridit sig till skelettet .. det som känns mest jobbigt med det är att vi då fick reda på att man i princip alla fall behandlar med strålning efter en canceroperation för att va säker på att man plockat bort allt.. alternativt cytostatika behandling... men varför gjorde man inte detta på vår MAMMA!!!!!!!

Det var som att dom antydde att detta kanske hade kunnat undvikas om man fullföjt det på rätt sätt!
Nåja, nu var det bara att acceptera läget och fortsätta. Hon hade spridningar i princip överallt.. vi fick se röntgenplåtarna från Umeå.. eller mamma köpte dom för att läkaren var så fascinerad över att hon överhuvudtaget kunde stå på benen.. det var svarta partier och prickar överallt på skelettet. Halva skallbenet.. bröstpartiet, riktigt tilltaget vid höften och fläckvis på benen.

Hmm.. jaa, tiden gick och mamma kämpade på med mediciner och ett naturmedel av björkstoft som ska rena hela kroppen. Mamma hade en otrolig hängivning till Gud och satte all sin tilltro till honom. Var det någon som skulle kunna hjälpa henne så var det han!

Man kunde inte tro att hon var sjuk när man var omkring henne... aldrig klagade hon och var delaktig i det mesta!

Jag minns inte exakt tidsintervallerna men.. jag vet att hon ett tag blev så dålig att hon tappade benen. Jag minns att hon placerat den skönaste fåtöljen hon hittat mitt i köket.. husets hjärta.. eller som i hennes fall spindeln i nätet. Då hade hon koll på allt som skedde runt henne.. hon var först att se vem som kom in .. hon hade full koll på pappas matlagning ;) och bäst chans att ropa på nån då hon behövde lite assistans!
Här satt hon.. min mamma:
Då var det dags för strålning pga hennes enorma smärta i bröstrygg och höft. Vid denna tidpunkt hade hon också tappat känsel i nedre delen av ansiktet.. inget som märktes men enormt obehagligt. Hon hade jobbiga svettningar halva (!) ansiktet.. det var egentligen gode fränt att se.. vi skrattade tillsammans då det skedde.. men exakt halva skallen blev blöt.. en rak bena över håret .. hälften torrt/hälften blött.. samma ovanför läppen.. svettpärlor på halva, som vi skrattade =)
Det gjorde vi i och för sig ofta.. hon var så full av glädje och hade förmåga över att glädja oss andra under denna tunga tid! Strålningen startades i palliativt syfte, med god effekt!
Hon började gå igen, helt otroligt!!!

Vad som är så faschinerande också är att prognosen för den typ av cancer hon hade var inte särskilt bra.. men hon kämpade emot.. det gjorde hon verkligen.. 8år kämpade hon.. det var stort!!!

Jag minns den gången hon sa:
- Jag ska inte lämna jorden förrän den minsta flyttat hemifrån (jag)

Livet fortsatte med både roliga och tråkiga händelser.. under hela denna tid så drabbades även min far av sjukdom.. STROKE som idag fortfarande har svåra men av det.

En rolig men också tragisk händelse som jag kan garva åt så här i efterhand var när min bror köpt ett hus för renovering. Mamma och Pappa var där jämt.. och min mor var som vanligt och klättrade och målade och.. bla bla bla.. vad gjorde hon INTE..!?
Hon befann sig på övervåningen och pysslade med nåt.. golvet var ej lagt utan bara golvåsarna var framme.. på dessa balanserade hon och blev trött i benen (konstigt.. nej) och skulle vila en stund.. vet inte hur hon tänkte men det innebar ju att hon stod rakt på innertaket.. BRAAAK.. hon faller.. taket rasar och hon försöker ta emot sig utan att lyckas.. ramlar ner i nedervåningens innergarage!!!
Innan pappa lyckats höra varifrån det brakade.. och sedan höra efter varfrån mamma ropade hjälp!
När pappa finner henne ligger hon tack och lov i en spånhög.. det gick väl bra.. men med tanke på hennes svaga skelett skulle ett benbrott i detta läge inte vara särskilt lämpligt..
Pappa ringer ambulans och med hans numera knaggliga tal så hade dom skickat TVÅ ambulanser då dom trodde att pappa också var sjuk...*ASGARV*

Nåja, rejäla blåmärken över buken och benen blev hon efter ett par dar utskriven med mer värktabletter och en uppmaning att ta det liite lugnare! Hon hade ren och skär ÄNGLAVAKT!

Vi åkte utomlands hela familjen igen efter att huset där var klart.. 2 veckor till spanien igen. Denna gång med mer planering.. en extramadrass skulle hotellet ordna.. rullstol skulle tas med om inte mamma orkade gå längre sträckor, intyg för starka mediciner.. osv..

Hösten 03 var detta..
Det var en otrolig resa som skulle visa sig vara den sista resan vi skulle få avnjuta i hennes sällskap. Tur att rullstolen följde med.. nog för att hon envisades med att gå långa sträckor.. men hon var i efterhand glad att den följde med så vi kunde se så mycket som vi gjorde!! Min Peter hade innan denna resa kommit in i mitt liv och han var förste chaffis på denna fantastiska uppfinning!!Mamma kunde ju inte vara sämre än barnbarnen ;)såhär fann man henne ofta.. lekandes i lugn och ro med de minsta i familjen:Vi kom hem och mamma började få ont vid ena sidan om revbenet.. undersökningar visade att det spridit sig till levern.. och hoppet för läkarna sinade, men dom ville starta upp henne på cellgiftsbehandling.. sagt och gjort dagen efter (tack vare min äldsta syster ) startades behandlingen. Det tog inte lång stund så fick mamma prova ut peruker innan håret skulle falla av. Mamma bad mig raka henne då det hade börjat lossna.. jag minns hur jag bet ihop för att inte tårarna skulle trilla.. tänk att man kan ha så mycket hår på skallen.. då var hon ändå kortklippt. Men snygg vart hon i peruken och ingen i omgivningen kunde se att det inte var hennes. Det enda negativa var att det var varmt och kliade så när vi kom hem åkte sjalen på istället!

Mamma hade svårt att sova i sängen och det enda som kändes bra var den fåtölj som man kunde vicka bak. Där befann hon sig nästan dag som natt!
Julen närmade sig och nyår 04 var på intåg..

Mamma blev sugen på en hund.. jag ringde och fixade.. en taxvalp blev det.. hur söt som helst och mamma lös upp som en sol. Pappa snickarn Johansson gjorde en rastgård till henne så det bara var att öppna dörren.Jag och Peter beslutade oss att vi skulle flytta hemifrån tillsammans, i en lägenhet som vi flyttade in i december. Mamma var naturligtvis med och tapetserade och hjälpte oss att få det fint.

Vi pratade om en egen hund och mamma gav klartecken att det var en bra ide. Jag började den hösten min sjuksköterskeutbildning i skellefteå och droppade av hunden tillsammans med mamma och taxvalpen.. som dom busade.. jag tror inte att mammas dagar var långtråkiga när man fick se dessa busar!!

Våren 04 hade jag och Peter tillsammans med våra vänner Johanna & David planerat en skidresa till åre.. vi hade bokat lägenhet och hundspann och självklart en del skidåkning.. väl fullpackade i bilen åkte vi iväg tidigt en morgon i April. Jag skulle hem till mamma och pappa för att lämna hunden och mamma sov i vardagsrummet i den fåtöljen som vanligt.. jag minns att jag pussade mamma på kinden och viskade hej då... det visade sig var sista gången jag såg henne i livet.

Mamma hade visst vaknat några timmar senare efter vi hade åkt och hade sån smärta i sidan. Hon mådde inte alls bra. Ambulans hämtade henne och emellanåt var hon okontaktbar. Mina systrar ringde och sa att vi var tvugna att vända om.. då var vi nästan framme i Åre.. David och Jo skjutsade upp oss en bit och min bror som då bodde i Ö-vik mötte upp oss för att skjutsa oss vidare hem.
Jag kände att jag inte kunde sitta still i bilen utan jag krävde att få köra.. det gick undan.. 200 knyck!
När vi var i Byske spelades en låt i bilen av Jill Jonsson.. Jag har havet ett stenkast från mig.
då var det som att jag kände på mig att nu har hon somnat.. texten var så talande för hur mamma nu vilade i frid.. lyssna på den, den är riktigt bra!!

Iva ringde hela tiden och rapporterade läget men när vi kom till Byske var det tyst i telefonen.. ingen hade ringt.. jag tog telefonen och ringde upp IVA som då meddelar att hon somnat in och att vi nu inte skulle stressa in..
Vi fick order av syskonen att stanna till hemma och ta med fina kläder och peruken till mamma. Jag blev stum..inga tårar.. inga ord..

Framme samlades vi runt mamma.. höll varandra i händerna och sjöng.. hon var så vacker!!
Efter några timmar var det dags att åka hem.. och kampen mot saknaden började, jag var ung och det jag idag, nu 6,5 år senare mycket tänker på är att mina barn aldrig får uppleva min mamma som jag minns henne.... men jag ska göra mitt allra bästa för att återberätta om deras mormor,  som är bäst !!!

..mammas hund Molly är nu hos min syster Marran och har det bra!!

Jag tror att jag har gråtit så många tårar att jag själv skulle kunna fylla döda havet med saltvatten! Saknaden är enorm..men jag vet att hon ser... jag vet att hon finns... jag vet att hon tänker på oss jämt... men det hjälps inte.. jag vill ta på henne.. krama henne .. och framför allt gråta i hennes famn!!

Lite skämtsamt kan man ju säga att med facit i hand skulle jag aldrig ha flyttat hemifrån för hon höll sitt löfte.. jag ska ej lämna jorden förrän den minsta flygit ut!!!  .. Jag och Peter flyttade då, dec 03.. och april 04 tog mamma sina sista andetag...Jag vet att vi en dag kommer att sitta så här igen mamma.. i sanden vid solnedgången och bara.. myysa!!
JAG ÄLSKAR DIG!!!

Sommaren tillbaka!!!

Idag vaknade jag upp riktigt risig, förkyld och massor ont i kroppen.. jag hoppas att jag kanske kan hinna pigga på mig till imorgon för min man pratade nyss om att vi skulle kunna åka till IKEA imorgon.. vilken kvinna vill inte det !?
Men jag längtar tillbaka till sommarn.. jag tycker den gick alldeles för snabbt. Själv har jag en teori om att jag har jobbat på utan semester .. hela sommarn, dock inte heltid men ändå!

Har inte gjort många knop idag.. tvättat någon maskin och rensat ur lite kläder ur garderoben.. svetten lackar trots den minimala ansträngning jag gjort !! Hrrmmp.. hoppas det går över fort för jag ska jobba i helgen och helst vill jag va lite piggare än så här!!Tack och lov så bjöd pappa på palt idag.. vete rackarn om jag hade orkat att stå vid spisen en dag som denna!?

Mina små!

Jag har inte skrivit så mycket om barna senaste tiden så jag tänkte att jag kan väl skriva några ord om vad som händer i deras liv.
Vilgot har för två veckor sedan börjat på dagis.. för första gången! Han är där 15 timmar i veckan och det går superbra! Han har fått mer kompisar och pratar om dom även då vi är hemma.
Hans tal utvecklas hela tiden och hans kommentarer är så klockrena många gånger.. =)

Alva har börjat säga vissa ord såsom... dä  (där)... komma.. mamma.. pappa.. nä.. jå..
Hon är lite snabbare på att prata än sin bror.. det är rätt charmigt när dom försöker göra sig förstådd med ord i liten ålder!.. man smälter när hon med sina bedjande ögon tittar upp på en och säger .. -komma mamma!!
Springer omkring både ute och inne för att försöka hinna ikapp sin bror.

Tillsammans är dom otroligt rara med varann.. busar i storsängen.. kör bil på golvet och leker med dinosaurier. 
Sover gör dom bra.. båda två! Inget gnäll vid sänggående .. ej heller nattetid, såklart att det händer nån gång men det kan räknas på en hand under en månad.

Jag och min man:

Själv är jag ganska slut på energi.. jag älskar ju hösten.. men i år har inte energin kommit.. känner mig orkeslös.. jag hoppas såklart att jag får något il på nåt snart.. för det är rätt trist att bara beta av dagarna =/
Innebandyn har börjat för säsongen och jag ser fram emot att få springa lite .. och träffa vännerna förstås!

Peter han jobbar på.. både hemma med att bygga en liten altandel till våran lilla entre.. och sen bygger han en altan hos en annan.. plus att han då arbetar på sitt jobb Mån-Ons sen är han föräldraledig torsdagar och fredagar fram till november.. det är jätteskönt !!

Vi har inget särskilt inplanerat just nu.. och det är lite tråkigt faktiskt. Jag tror vi måste styra upp detta, nåt måste hittas på!!

Högberget del 2..

Det fanns roliga träd att klättra i, tyckte en blåbärs kille..Ganska mysigt att bara sitta på marken också..
eller leka kurragömma !?...men det bästa av allt var att det var lungt och skönt ute i skogen!
Högberget...

I Torsdags var vi upp på högberget för att grilla middag där!
Det var riktigt mysigt.. å så fint väder också. När vi klättrat en bit får vi syn på nåt som ringlar sig fram.. och mycket riktigt, en ORM!

Ser ni den ?Jag tror det var en snok.. men jag vet inte, är ju ingen ormfantast!

...ehh... jag googlade just på lite bilder av huggorm.. och det där var en huggormsbebis.. ursh..!!!!!
Hade jag vetat det då så hade jag nog inte gått lika nära som jag gjorde.. blää!

Bild från google:..Jag ryser fortfarande.. jag stod.. gooode nära!

Hjälp!

Äre nån som kan häin vä data och göra en egen header eller vad det nu heter.. jag fattar inte ..nån som ids förklara lite enkelt??

Pv's svensexa..

Har då inga detaljer omkring denna dag.. och så kan det gärna få förbli för av bilderna att döma så vill jag nog inte veta... haha!

Blev "kidnappad" direkt efter sin fotbollsmatch.. här med borat's utstyrsel:

..dock liite fusk..
..men det skulle snabbt ändras på:Stackare där:sen lerduveskytte..Sen vad jag förstår så blev det käk av mästerkocken David och badtunna på det!

Jag var faktiskt chaffis till grabbarna då det väl var dags att fara hem.. då var dom i full gång med singstar.. God stämning.. så jag tror det var supernice =)

Min möhippa!

Totalt överraskad blev jag när min ingifta moster hämtar mig och ger mig en lista på saker att ta med:
ex. var tutte.. sovsäck.. finskor... klänning..stövlar..
efter ett försök att villa bort mig med förbundna ögon i en bilfärd så visste jag precis vart vi var och i vems bil jag blivit placerad..

..ett nytt försök gjordes och det lyckades totalt!!
I Karins bil fick jag veta senare.. och rally körde hon... !

När vi efter en låång bilfärd var framme så var hade jag lite svårt att lokalisera mig.. men vi befann oss utanför röda korsets second hand butik:i butiken skulle jag hitta mig en outfit för dagen från topp till tå..
för 100 riksdaler..Påklädning.. utanför.. Snyggt!!Sandra dök på med make-up för dagen.. och lösögonfransar så det stod härliga till:


 

sen drog vi ner på stan (!!)
Vi startade med lunch.. mycket uppskattat!Hade sedan endel uppdrag.. men det pratar vi inte om.. =)När vi var klara i stan blev nästa färd till skogen.. det var dags för höghöjdsbanan!
Det var otroligt kul.. men också väldigt spännande, men jag KLARADE det!
Något nervös innan... pst.. kolla in ögonfransarna.. sånna skulle man ha !!

 

Har själv inte någon bild på själva klättringen.. men sjukt häftigt var det!
Efter den upplevelsen var man ganska skakig och hungrig så då hade gänget fixat käk lekar och annat gott och med detta myste vi på Hemlunda stranden!
Tack alla som var med .. jag glömmer det aldrig!!Från början till fortsättning..

Tänkte att jag nu skulle sammanfatta det mesta kring denna dag och det startade då med att välja ring..
Denna blev det:


Vad gäller skorna.. så vet jag inte om jag har tagit något direkt kort just på dom.. men dom var silvriga med ett par "diamanter" på vilket passade perfekt till klänningen och mina accessoarer =)

Klänningen syns ju på bilderna som kommer läggas upp eftersom.
Peters klädsel ser ni också på bild... men han fick inget nytt förutom skjorta, slips, kallingar och sockar... Moahaha!!
Men snygg som tusan var han ändå =)


Brudbuketten: Mästerverk av Veronika Persson, min kusin... är ingen florist men ääälskar blommor.. Skitduktig:Då vi har småttingar hemma plus att hela familjen Vaattovaara skulle bo hemma hos oss i huset så kändes det som ett klokt beslut att checka in på hotell redan natten innan.. det var nog det slugaste beslut jag har tagit kring denna planering.. det var ju klockers att få hotellfrukost och få göra sig i ordning i lugn och ro..Bildkälla: Piteastadshotell.com

Vi åkte från Hifton runt 18 tiden.. hem och packade sa hej då till ungarna sen drog vi vidare till statt!
Väl framme så hade min gullstrut till systerdotter fixat skumpa frukt och choklad till rummet..inte nog med det.. hon hade också gjort en hel överaskningskorg men massa annat gott också..!! Du är bäst Hanna!!


Dagen kom snabbare än man trott.. och jag sov som en prinsessa heeela natten lång.. då jag hade beslutat att fixa frisyren själv så behövde vi inte åka iväg utan jag gjorde mig klar i lugn och ro medan min då blivande man låg i sängen och såg på nyheterna!
Mina bästaste vänner kom till hotellet vid 9,30 och Sandra fixade min makeup... såå nöjd jag blev!!
Därefter bar det av till fotningen.. hade gode tur med vädret .. uppehåll mestadels och ändå ganska bra ljus!
När det var dags att åka till kyrkan var det som att himlen öppnade sig och det ösregnade.. vi smög in i kyrkan.. och då var det dags.. Nervositeten gjorde sig påmind.. och det enda jag tänkte var.. bara jag inte säger fel.. hihi..Vacker sång sjöngs av :


* Emmy Persson
   "Kärleksvisan"
* Åse Nordlund & Anna-Karin Nordlund
   "Your the inspiration"Vid första låten kände jag bara hur känslorna trängde fram... det var lite kämpigt då.. men när nästa sång sjöngs kände jag bara glädje.. båda Nordlundarna fick oss att slappna av med sina leenden och "käcka" blickar.. ni är bäst =)

Väl vid utgången så blev det uppehåll från regnet igen.. What a luck!!!


Limporna som syns på bilden... det är en alldeles egen historia..men kul var det  Haha!!


Nyppan tog oss till Hemming i den röda fräna bilen och såklart att lilleman ville följa med sina parents!!

Lillkillen som var trött somnade givetvis i bilen och väl framme på Hifton så blev vi väl bemötta med välkomstdrink och sen efter det körde galenskaperna ihop sig ...hihi

Det var en hel del "uppträdanden" och värdparen gjorde en sjukt bra insats under kvällen. De hade hittat på en del roligheter och en CD-release fanns också med i programmet. Dom hade "lånat" peter för filminspelning en dag.. utan min vetskap om vad som skedde. Ett tag senare "lånade" dom mig för ett par timmars sjungande i studio.. resultatet visade sig under kvällen = succe!!! Den kommer säkerligen ut på youtube framöver.. hahhahhhaha

Det blev en tipsrunda som avlsutades med fotning i en pippigul   pippiful ram.. hur kul som helst.. så nu har vi fotat alla som var med på våran dag.. man kan göra mycket med en ram.. ett par exempel:


Några bilder under kvällen:

   

   

Jag och våra vänner dansade Thrillerdansen för Peter:

  Den underbart goda tårtan och efterätten gjordes förstås av våran bagerska Hanna:

www.hannastartor.blogg.se

 

  Köket gjorde en strålande insats.. dom hade dessutom hunnit knåpa ihop en sång:När programmet var slut så blev det en hel del dans.. vi åkte väl därifrån cirkus 04...

    

   

Jag och Jonte buggar lös:

 

 (Foto: Markus Tiburzi)

Liten honeymoon!!

Imorgon drar vi på en liten tripp till Umeå för att förlänga våran underbara dag.. ska bli såå mysigt!
Har inte riktigt hunnit med att vara aktiv här på bloggen men jag tänkte att jag ska försöka att systematiskt summera förberedelser och självaste bröllopsdagen på ett bra sätt.. får se om jag lyckas. Men det projektet får starta efter helgen för nu ska jag packa duscha sova, för imorgon drar vi !!

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0