Lite mer av Åsa & Calle


Bröllopsdag

Idag firar vi 1 årig bröllopsdag, det heter visst bommull första året =) Peter överaskade mig med middag ute på Taigarden igår på tu man hand. Riktigt skönt att få komma iväg en stund och äta lite god mat var ju heller inte fel. Den översta tårtan sparades i frysen så den har vi ätit från idag!Måste bara få berätta.... i Fredags när jag var på jobbet ringde Peter och sökte mig, han ringde för att berätta att Vilgot ramlat rejält med sparkcykeln och slagit ansiktet mot asfalten. Jag tänkte inte att det var så farligt, men när jag kom hem fick jag en smärre chock... sonen är numera kallad: Scarface ... nädå, men lite grymt ser det ut:

Ursnygga gravidmage!

Lite bilder på Therese & Matte och deras lilla bebis... i magen förstås =)  Jätteroligt att få fota er och ljuset var ju perfekt för mig som styr kameran. Jag är jättenöjd över fotningen och jag hoppas ni blir det också!    

Anton igen

All min tid till bilder..

Hallå på er, varför det inte skrivs så mycket här nu är för att det är full rulle!
Samtidigt som jag jobbar heltid, gör om hemma, tar hand om barnen och hunden så håller jag på med en massa foton som faktiskt tar upp den största delen just nu.

Eftersom den enda tiden som finns att sitta vid datorn är på kvällstid/natten så sitter jag nu i full gång med att slutföra lite bilder kl 01.36 =)

Slänger in en till bild på lilla Wilma:

Anton

Söta Wilma 3 månader

Allvar

Nu har hösten för min del kickat igång ordentligt. Jag har nu börjat om att arbeta heltid och det känns både roligt och lite vemodigt. Tiden man haft till en massa annat ska nu fyllas med arbetstimmar. Men det syns ju i lönekuvertet också och det är ju en stor "tröst".

Ska i alla fall bli spännande på jobbet, det sker en hel del förändringar främst bland arbetskamraterna.. tänk nu är man i gruppen som har jobbat längst på stället, självklart är det många som har jobbat typ 10 år mer än mig men jag tyckte det var nyss man började och nu står man där och många nya "trillar" in.


Jag älskar hösten, jag får mycket mer energi och idag pirrar det rent i kroppen. Livet är allt bra härligt ibland ;)

Fotningen fortsätter och det är skitkul =) Tack till alla er som jag fått förtroende för att få fota era små..eller bröllop eller liknande, känns oerhört stort!!  Det är dock lite svårare att kombinera min tid med heltidsarbete och hobby, men det ska minsann gå.

Barnen har då också börjat om på dagis och det går jättebra, dom trivs verkligen!

Nu ska jag snart gå och lägga mig bredvid en febrig make.. hmm.. hoppas jag klarar mig!

Ella & Meja

Det kommer nån fler till föräldrarna att kika på men jag slänger ut dom här till att börja med!
Min underbara coola kille

Idag när jag hade lite fotojobb i "studion" så kom Ville upp också och ville vara med på ett hörn. Så i en paus så hoppade han in. Min lilla grabb.. som såklart blir större och större!En återblick

En lördag då jag hade bandytjejerna hos mig så blev det av att fota litegrann.. "på den tiden" hade jag bara en bygglampa och en bra kamera iofs.  men det blev ganska bra i alla fall.. va tycks!?Min arga söta tös!

Det här är Alva, våran älskade lilla tös:
Alva blev 2 år nu denna sommar, tiden går så fort! Alva är fantastiskt duktig på att prata, hon har länge pratat i meningar och nu bygger hon på dem till 4 ordsmeningar.

Alva är också en väldigt bestämd liten tös som ofta kan bli arg, ni som har sett henne arg vet vad jag pratar om. Hon har ett tag nu agerat som en treåring i sin värsta trots.. det är nästan så att jag tror att hon har debuterat denna kända trots. Men det gör inget, jag orkar! 

Alva är oerhört klipsk också, och fantastiskt söt..
...ofta när hon har sina förklaringar och ska svara på det man säger åt henne så har hon ett minspel utan dess like. Jag kan lova att det är svårt att inte dra på smilbanden, i själva verket garvar jag inombords. Men bita ihop gör man och försöker möta henne med stor respekt... Det läckraste hon gör är att när man säger åt henne på riktigt så rycker hon på axlarna och vänder på klacken iväg i från platsen med bestämda steg, hade hon haft klackiskor hade det låtit som en uppsnoffsig biblotekarie som stapplar iväg. 

Alva är väldans omtänksam också.. finns inget mysigare då hon tar tag i min haka med sina knubbiga 2års händer för att vrida mitt huvud mot henne och säger: Mamma, du är gullig!
Åhh... hjärtat smälter och det ger mig energi att orka nästa utbrott!

Alva gillar bebisar, så fort hon ser någon annan liten varelse ska hon fram och titta. Hon fick också en barnvagn och en docka i födelsedagspresent. Denna docka vårdar hon som att det var en äkta baby... förutom ibland då dockan får agera bandyboll och sådär.. men däremellan är hon väldigt brydd om hur dockan har det.

Alva har ett smeknamn på finska: Pippori, säkert felstavat men det betyder i alla fall PEPPAR och det förklarar precis hur stark hon kan vara.. Alva mitt eget "peppercorn" du är älskad!!!

Juni

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0