Min vecka i Ö-vik

Jag har egentligen inte tid att sitta här, men jag kastar in ett par bilder från vistelsen i ö-vik som varit mysig och väldigt intensiv =)


 

Mats & Lotta

Min älskade syster gifte sig i midsommardagen, oerhört vackra!
Bröllopet infann några mil utanför ö-vik. Jag fick äran att göra mycket för dem den dagen:
Håruppsättning, sång och fotning!
Hela kvällen var fantastisk, trevliga människor och en hejdundrande show =)

Tänkte att jag skulle visa någon bild framför allt till brudparet att se.

Mattias & Martina
Fotade ett mycket tjusigt brudpar en helg i Maj. Det var lite speciellt då vigseln först infann sig och sedan var det dags för fotografering i utemiljö:Frånvarande

Jag har haft en ofrivillig bloggpaus ett tag nu då våran dator har pajjat!
Men efter mycket skruvande och stor hjälp av både Markus och Mats så har jag nu en fungerande dator igen..
Internetstickan har också gått sönder mitt i allt så en sån måste införskaffas också, just nu lånar jag syrrans!!

Resume om vad som hänt i helgen!
Fredag var vi på 40års fest för min bror. Lördag "kidnappade" vi syrran för en möhippa, riktigt trevligt.. bilder från den kvällen kommer sen..
Först fick hon göra en egen skål i glas på heta hyttan, sen åt vi på finrestaurang och sen drog vi iväg för farmers golf! När allt detta var klart åkte vi hem till oss för efterrätt och en massa mys! Vi badade tunna långt in på natten, jag tror att jag la mig för att sova strax efter 04.00

Imorgon ska jag in till jobbet för en kortare utbildning sen bär det av att se Markus & Moa på balen. Vi tänkte cykla dit om vädret tillåter!
Har ju köpt en nyare cykelvagn som kan användas som barnvagn också, vi är SÅ nöjda och 4åringen rymms ännu i den tillsammans med lillasyster så den är super!!

Jag har några fotningar som jag inte hunnit visa eftersom datorn inte har samarbetat med mig.. men här får Linda en liten förhandsvisning, fler bilder kommer senare på både dessa två och resten av fotningarna! 


 Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0