ElliePeter & Elin

I höst fick jag äran att fota dessa fina människor på deras dag!
Oerhört tur med vädret hade vi, regnet ÖSTE ner då vi slutade fota.. kunde ha fotat lite till om regnet höll sig borta men himlen öppnade sig kan man säga och det var ett måste att sätta sig i bilen och invänta vigseln. Denna gång hade jag med min man för att assistera och det gick bra, han var lydig ;)

Vigseln var lite speciell... eller egentligen så var brudparet speciellt på ett underbart sätt, vilken KÄRLEK!!  De var fullkomligt avslappnade och bjöd verkligen på sig själva.. detta satte nog kvar i mig för under vigseln fick jag rent ut hålla igen tårarna, det var ruskigt nära!
Dessutom fick man en liten "konsert" av Patrik Öhlund =)
Här är några bilder, långt ifrån allt men jag vill inte visa för mycket innan brudparet fått sina bilder:
Rasmus & Oliver

Filippa & FelixElias

Lilla Elias kom tillbaka för ettårs foto.. alltid kul att få träffa dom små igen =)

Kärlek

Idag startade dagen med att fota en familj på 8 (!) personer. Det var en utmaning att få alla i bild men det var superkul, en helmysig familj verkligen!

Sen efter det fick Vilgot besök av Malte en sväng så efter lite utelek så skulle vi göra oss färdiga för kalas. Två av mina systrar fyller år och passar därför på att ha kalas när syster med make är här från Ö-vik.
När ungarna fått på sig sina finkläder så gick jag och fotade dem lite.. så här fina är dom:

Jag älskar er mina kära små... jag hoppas att jag lyckas med att förmedla det till er: att ni är det bästa som finns!!

VAB hela veckan!


.. nästintill i alla fall. Var in och jobbade ett kvällspass idag eftersom jag hade barnvakt. Imorgon är tar jag VAB igen =/  Känns väl sisådär!  Grabben mår nu bra men går på penicillin  och brukar vara känslig för att dra på sig andra sjukdomar under antibiotika behandling.. allt slås ju ut inte bara dom dåliga bakterierna så han har liksom inget immunförsvar som kan stå emot. Därför är vi hemma och låter han hämta sig ordentligt.
Vi satsar på att nästa vecka blir som planerat, jobb mån-fre!

Efter kvällspasset som för övrigt blev övertid, det är nästan omöjligt att komma hem i tid numer, är en hel del att göra! MEN i alla fall var jag från avdelningen 22,30 och drog iväg till Therese & Matte för att lämna lite gravidbilder! 


Linda & Andre

Ett syskonpar som gjorde det riktigt bra framför kameran !


Min stackare!

Nog är det allt typiskt.. vår fina Ville är sjuk... igen!  Han hade scharlakansfeber i sommar.. och nu verkar det som om det är scharlakansfeber än en gång men nu så upptäckte jag det tidigare. Idag bär det därför av till doktorn och annars blir det bara lugna puckar.Spontanbesök

Idag efter jobbet startade projekt: Göra fint i köket!  Nu ska här tapetseras och sen SKA jag upp med en "fond-trävägg" tror det kommer bli riktigt bra.
När jag sedan var på väg att natta Ville...eller mig själv för jag hann dura av i soffan så kom några väldigt goa vänner på ett kort spontanbesök som livade upp våran Måndagkväll! hahahha vickan, kan ju nästan misstolkas men det var faktiskt ni som livade upp kvällen, inte paketet... hahahha =)

Imorn och på onsdag är det jobb igen 7-16 sen en ledig dag innan det ska arbetas igen veckan ut.

Har egentligen en massa bilder att visa från vår semester i sommar, men jag hinner inte då klockan är mycket och man ska orka upp med tuppen. En annan gång får det bli helt enkelt.

Ha det gott så länge.

Therese & Erica

En bild som jag lekte med.. något redigerad men ändå cool bild tycker jag! 

Snart dax för jobb

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet.. arbetar imorgon också sen är sköna helgen kommen! Har inget särskilt planerat i helgen och det känns väldans härligt, hoppas på finväder så man kan hitta på nåt skoj!
Nu har jag också planerat in en helg för att åka till Sandra & Lars i Umeå. Det blir riktigt kul, hoppas affärerna han mycket att "bjuda" på =) 

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer.. som vanligt då ;)  Nåja, en annan dag kan ge mig mer tid.

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0