5 år!

Våran stora grabb blir nu 5 hela år, tänk va tiden går fort! Nyss låg han på min mage alldeles ny för världen. Grattis Vilgot, vi älskar dig så!

en sneak-peak

Till barnets föräldrar =)
Tycker den är så söt trots att budskapet hon ville förmedla var: Nu är jag arg! Självklart blev det även denna gång hur många bilder som helst så jag har det jag gör nu !

Mitt Hem - Köket

Idag har jag fotat en söt liten tös på tjugo dagar.. otroligt tålmodig tös dessutom! Ska höra med flickans föräldrar om jag får visa nån bild för det glömde jag ju förstås. Har innan jul fotat denna mamma med henne i magen.. det är så roligt att "vara med" hela vägen.. från magen till miraklet som man kan ta på!  det finns särskilt en bild som jag är SÅ nöjd med så jag hoppas på att kunna visa upp den här inom kort.

En annan sak jag har pysslat med under denna vecka var att prova färga håret.. med sisådär resultat. Jag är väldigt nöjd över färgen egentligen, lite röd/orange MEN eftersom jag har så mörkt svart hår så fastnade ju färgen som bara längst in sen blev det lite nyans i resten men inte så mycket. Jag tänker fortsätta att använda färgen så blir det väl i samband med att håret växer bättre med tiden. Kanske jag gör lite slingor och färgar på sen för att få ut färgen längre ner.. men vi får se!Idag var det härligt ljus som lyste in genom fönstrena så jag passade på att ta lite kort inne hos oss, denna gång i köket:

Viggo & Elsa

                 

Ledig helg

Den här helgen har spenderats helt åt familjen.. känns väldigt bra =)
Vilgot har varit sjuk i veckan och nu är det Alvas tur.. med feber!

Trots det har vi umgåtts med finfina vänner och ätit god mat i dagarna två.
Fotning på deras barn har vi hunnit med och vi ska fortsätta imorgon då vi testa fotografera då klockan var gode sent, imorgon blir det på nytt igen på rimlig tid =)

Men i alla fall så vill jag visa en ursöt Elsa på bild:Längesen sist

Hej på er, mina trogna besökare ;) Nu har jag verkligen haft ett långt blogguppehåll. Har haft ett långt juluppehåll med kameran också.. förutom vardagsfotningen förstås. Har varit skönt att vila en stund men nu är jag tillbaka med full inspiration igen!

Julen arbetades förutom julafton då en av mina fina kollegor erbjöd sig att arbeta istället för mig, tack och bock!
Julafton var ganska lugn men oerhört mysig när nu båda ungarna är medvetna om tomten och längtan osv.
Vi har hunnit med väldigt mycket under våra "lediga" veckor: julfirande i dagarna 3 samt nyår, sjukdom, Kära Sandra 30års fest, trettondagsafton..

Jag vill tacka alla fina vänner vi har hunnit umgås med för att ni förgyllde vårat jul/nyår 2011/2012.
Hoppas att nu detta år medför lycka och framgång för oss alla!

Annat att se fram emot är en hel del resor framöver.

# Utbildning: Taktil stimulering i Stockholm totalt 4 resor inkl. övernattning
# Sandras 30års present var från david & jo samt vi då att åka till stockholm med henne och Lars och se Dirty dancing on stage, så showen var vår present. Nu hade de inte möjlighet att åka båda men en god vän till Sandra följer med istället, jag längtar oerhört mycket!
# Fjällsresa över Påsken
# sedan till sommaren har vi bokat resa till Gotland.. i 1 1/2 vecka och vi kommer också hinna uppleva medeltidsveckan där samt ska vi besöka vimmerby i 2 dagar innan vi åker över.

Jag har en känsla att våren/sommaren kommer bli en av de bästa.. nu är barnen så pass stora och är väldigt anpassningsbara.. samt att man hoppas ju att de har ut nåt av resan också och att det får bli ett minne för livet.. i alla fall för Vilgot som blir 5 år nu i Januari.. lilla tösen blir 3 i sommar.. men hon kommer garanterat att njuta i stunden och minnena får bli i fotona istället för henne.

Får se om jag orkar göra nån slags bildresume av jul/nyår senare..

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0