Oscar, Maja och Felix

Idag hade jag en syskontrio på besök. Lilla Maja i mitten har turen att ha två bröder som varsamt ser efter henne. Det är inte lätt som 6-7 åring att ha koll på allt under en fotning, dom gjorde det fantastiskt bra! Det är lite knepigt när man ska försöka se naturlig ut samtidigt som man ska skratta normalt samtidigt som man ska titta in i kameran, och samtidigt ha koll på kroppen.. samtidigt... samtidigt... bla... bla ... bla ... hahhaha!!! Sjukt snygga var dom i alla fall och till och med jag som fotograf fick "prutta" på dom för att komma till rätt nivå liksom!! Love it, hihi !!
En liten sneak-peak här då:
 
 

Liam & Philip

Snart är det dags att lämna över bilder på Philip och Liam! En härlig familj som jag har fått äran att få träffa flera gånger nu, och hoppas ju såklart på ännu fler ;)
Mixtrar

Idag fick jag för mig att prova nåt nytt, så jag tog en bild på fina Elsa =) Riktigt nöjd blev jag faktiskt!

Balen 2012

I år hade jag några frisyrer att göra igen, det är riktigt kul! Jag fotade dem lite snabbt så här får ni kika litegrann!
Min kanon duktiga vän Sandra stod för sminket på de första två!

Här är en av Juliorna =) , Julia V. Hon ville ha en busig uppsättning samt behålla hennes egna (!) underbara lockar. Lite Rihanna stuk på en av uppsättningarna hon haft. Hon bar en 50-tals kort klänning svart med vita detaljer, kombon blev kanon!

Den andra var också en Julia. Hon bar en vit lång, brudklänningsliknande klänning, den föll mig i smaken, kort fram och lång bak har ingen bild på alltihop då hon här endast poserar i vanliga kläder i väntan på att få bära klänningen till kvällen.

Och sist men inte minst var det dags för Emmy, mitt kusinbarn som ville ha mycket utsläppt och lockar.
Hon var i full mundering då hon kom och då vi var klara kom hennes partner för en lite bättre fotografering, vi hann några bilder tillsammans i alla fall så här är dom:

Cornelia & Isabella
Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0