Emil

En riktigt söt kille var på besök i veckan.. föräldrarna trodde inte att det kanske skulle bli så många bilder där han är glad, men efter mycket lek och stoj så fick vi till det.. eller hur !? =)Här nedan kommer en kanske muppig bild då halva är "borta".. men jag gillar det =)

Wilmer & Molly

Fina vänner kom på besök med söta små kusiner och ett gäng bullar! Efter en lång surrstund så tog vi lite kort =)

Brinnande besök

Haha, ny försökte jag va lite fyndig minsann!
Ikväll har vi haft besök av fina familjen Söremark, och det var inte dom som brann, däremot hann min byrå fatta låga under kvällen =/ Men det gör egentligen inte så mycket för det gick ju bra trots allt, men det lilla märket är ju inte så snyggt.. men nu är det döljt med ljusstakarna som fick placeras om lite bara!

Vi åker till Sthlm med fina vänner i helgen och det kommer att bli SÅ kul! Jag längtar verkligen... och sedan helgen efter det är det förberedelser för fjällen som gäller blir ju också riktigt najs!

Molly

Linnea

Vårdcentralen och kort stadsbesök

Idag drog jag iväg med barnen till vårdcentralen för Vilgot började hosta illa i helgen samt lite feber, som imorse stack iväg till 40grader.
Det visade sig också på lunginflammation för Killen våran och vanlig förkylning för lillan.. så lite penicillin på det då!

Jag var tvungen lämna tillbaka en duk och en jacka på stan så de fick åka vagn medan jag snabbt lämnade grejerna så åkte vi hemåt igen. Nu är det att kurera ungarna under veckan eller rättare sagt Peter får kurera barnen medan jag jobbar! Jag måste nämligen vara närvarande denna vecka.. om jag nu inte åker på sjukdom själv- peppar peppar!

Bilder på mina finaste:

Theodor & Novali

Söööta ungar alltså =) En gammal klasskompis små troll besökte mig en dag, jätteroligt att träffa dem allihop!


Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0