Efterlysning..

Tänkte slänga ut en fråga här och se om någon nappar på ett arbetsbyte?

Jag skulle vilja ha någon till att virka åt mig, lite olika saker såsom: Virkat fika till barnen och någon/några virkade bebismössor av olika modeller och gärna också en liten, liten virkad filt och kanske också något virkat djur.. men allt enligt överenskommelse i så fall.. det ska ju vara rimligt från båda parter =)

Och till den som kan tänka sig göra det för mig ska som ett stort tack i så fall få en fotografering..
Låter det intressant? Skriv en kommentar =)

Sally

En liten bild på söta bruden. Blev väldigt många fina bilder på henne.. svårt att välja vilken man ska presentera här, men denna fick det bli med motivering: Den första någonsin med "säl-posen" Sååå cool tjej =)

Anton

ISA

Söta flickan var på besök =)

Uppdatering

Dagarna bara springer iväg så jag tänkte skriva lite kort om vad jag pysslar med just nu..

¤ Helgen som var åkte vi ner till systeryster och Mats för att se deras nya hus, SOM det var fint! Vilgot fick även en ny cykel som han nu har kämpat för i 3månader. Han har fått göra ett kryss varje morgon om han gått och lagt sig utan gnäll på kvällen och på hans "sovarlista" har det varit en bild på en cykel som han då har trånat efter. En mycket glad kille har vi nu som direkt han vaknar, vill ut och cykla. Jag citerar: "Mamma, jag är superdupernöjd"

¤ Jag har mycket tid i studion samt efterarbetet i datorn, KUL =)

¤ Jag är nu färdig beröringspedagog och kan nu utföra helkroppsbehandlingar i taktil stimulering. Har nu satt igång lite smått på jobbet. Har också tänkt köpa hem en bänk och "behandla" nära och kära.

¤ Valborgsfirande blev hos min morbror och ingifta moster, dvs. "grannarna i skogen". De bjöd på väldans god mat! Trevliga människor och våren är numer välkomnad. Jag frågade bara så där i förbi farten om inte morbror hade något älghorn "över" till mig... och rätt som det var så dammade han av ett superfint ett.. som jag bara... fick. Det finns snälla människor och jag är glad att ha dom nära mig =) Skitglad över hornet och nu ska jag bara se ut vart jag ska sätta upp det!

¤ Efter kvällspasset idag har karln städat lite och bäst av allt... han har fixat min efterlängtade trävägg i köket. Nu ska det bara målas och pyntas lite! Jippie! 

Sådär ja, nu säger jag gonatt!!

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0