Alice

Åhh. hörrni.. tack för alla stöttande kommentarer om min kommande resa nurå ;)
 
Här har ni i alla fall söta Alice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go... again!!

Jahapp, nytt år nya utmaningar. Det första är att jag ska få börja jobba som kordinator på mitt jobb vilket också kommer att innebära dagtidsarbete. Det ska bli bra att prova dagtid.. tror att rutinerna hemma kommer att funka bättre än då man hattar omkring med olika skift hela tiden. Mer kvalitetstid som hel familj dessutom med lediga kvällar och helger, jippie!
Det kommer däremot innefatta en hel del arbetsuppgifter samt ansvar, men det gillar jag så det blir nog bra!
 
Den andra utmaningen är: Formfighten!
Jag fick äran att bli antagen till en testgrupp som korpen håller i, och det handlar om kost och motion. Under 8 veckor kommer vi som grupp att få träna tillsammans (bootcamp) samt få föreläsningar och rådgivning kring kost.
Vi får själva sätta upp viktminskningsmål och mitt är 10kg under dessa veckor, sen att fortsätta med 8kg till efter det!
Var med i viktväktarna innan vi skulle gifta oss och gick ner totalt 16kg. Kändes ofantligt bra. MEN hurihelafridenkanmanlåtadethända, nu är ja där igen.. att måsta banta! Har inte gått upp allt men 10kg sedan bröllopet har det blivit, ursch.. varför!? Så dumt. Nu är det dags att göra om'et och denna gång bibehålla träningen.
 
För cirka 1,5 vecka sedan började jag träningen på Korpen tillsammans med fina Sandra och hennes faster. Det är kul att ha någon att åka dit med och som peppar en. Passen är bra, känns riktigt bra att ha kommit igång lite innan för att ha liiiite flås i alla fall. Idag hade vi ju då första träffen samt bootcamp med Åse.. vilken förebild.. träning är kul, så är det bara! Hjälp mig gärna med lite extra pepp, det kommer ja behöva efter vägen, nu kör vi!
 

Min innersta önskan!

Jag har varit långledig över julen och det har gett mig frid i själen på många sätt. Att kunna spendera långa dagar med barnen, lek utan tidspress har varit helt underbart. Vi har äran att vara omringade att fina familjer och vänner och umgåtts med dom så mycket vi bara hunnit med. Det nya året är också här och jag kollar igenom lite fotomappar från 2012 för att öppna ny mapp: 2013! När jag satt och klickade igenom bild efter bild så blir jag alldeles rörd.. vilken glädje mina barn ger mig. Finns inte ord på hur mycket kärlek som finns att ge till dem.. och vanligt är ju att man säger att man kan göra vad som helst för dem.. och det är i stora delar sant men det vet vi ju alla att det är egentligen omöjligt att säga det förrän man är i den sits att barnen behöver mer än man kan ge.. men en sak är säker: jag lovar att älska er, så mycket som det bara går!
 
 

Leon & Elvis

 
Den första fotningen 2013 invigdes med två fantastiska personligheter!

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0