Here we go... again!!

Jahapp, nytt år nya utmaningar. Det första är att jag ska få börja jobba som kordinator på mitt jobb vilket också kommer att innebära dagtidsarbete. Det ska bli bra att prova dagtid.. tror att rutinerna hemma kommer att funka bättre än då man hattar omkring med olika skift hela tiden. Mer kvalitetstid som hel familj dessutom med lediga kvällar och helger, jippie!
Det kommer däremot innefatta en hel del arbetsuppgifter samt ansvar, men det gillar jag så det blir nog bra!
 
Den andra utmaningen är: Formfighten!
Jag fick äran att bli antagen till en testgrupp som korpen håller i, och det handlar om kost och motion. Under 8 veckor kommer vi som grupp att få träna tillsammans (bootcamp) samt få föreläsningar och rådgivning kring kost.
Vi får själva sätta upp viktminskningsmål och mitt är 10kg under dessa veckor, sen att fortsätta med 8kg till efter det!
Var med i viktväktarna innan vi skulle gifta oss och gick ner totalt 16kg. Kändes ofantligt bra. MEN hurihelafridenkanmanlåtadethända, nu är ja där igen.. att måsta banta! Har inte gått upp allt men 10kg sedan bröllopet har det blivit, ursch.. varför!? Så dumt. Nu är det dags att göra om'et och denna gång bibehålla träningen.
 
För cirka 1,5 vecka sedan började jag träningen på Korpen tillsammans med fina Sandra och hennes faster. Det är kul att ha någon att åka dit med och som peppar en. Passen är bra, känns riktigt bra att ha kommit igång lite innan för att ha liiiite flås i alla fall. Idag hade vi ju då första träffen samt bootcamp med Åse.. vilken förebild.. träning är kul, så är det bara! Hjälp mig gärna med lite extra pepp, det kommer ja behöva efter vägen, nu kör vi!
 


Kommentarer
Camilla F

Så kul! Lycka till! (Vilken perfekt kom-i-gång-kick!!)

Svar: Jaa.. det är det absolut! Tack camilla!
Vatto

2013-02-02 @ 19:29:09
Maria Berglund

jag är sämst på att kommentera, sorry :-). Låter som ditt nya jobb kommer att passa dig perfekt!, å mer tid med familjen är väl guld värt! Nu är det nära till min och Niklas lilla bäbbe kommer, ska vi boka in fotografering redan nu? :-) kram på dig!

Svar: Tack Maria! Ja, så himla roligt för er! Stort lycka till och hör av dig så bokar vi in en tid =)
Vatto

2013-02-04 @ 19:43:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Photo by Vatto

vaattovaara@live.se

RSS 2.0